Moodboard voor logo en merkdesign: tijdloos, rustig en elegant

Studio OCHER

Moodboard voor logo en merkdesign: tijdloos, rustig en elegant

Moodboard als vertrekpunt voor merkdesign

Dit moodboard is de eerste stap in het ontwikkelen van een merkdesign voor een creatieve ondernemer. De bedrijfsfilosofie en missie draait om aandacht, genieten van de kleine dingen en het vieren van mooie momenten.  Een rustig en tijdloos basispalet gecombineerd met een warmere accent van lichtroze en citroengeel.  Het moodboard voor branddesign is de eerste (zichtbare) stap in het ontwerp proces.  En daarmee een spannende maar ook fijne stap omdat het de briefing visualiseert en de design kaders vastlegt. Het moodboard combineert klassieke serif fonts met een fashion feel met moderne sans serif lettertypes. Ik ben deze week bezig met de eerste design drafts. So keep u posted.

What do you think?

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder