Kleur-palet: blauw grijs en beige

Colorinspiration

Kleur-palet: blauw grijs en beige

Kleur-palet: blauw grijze en beige tinten 

Het weekend staat voor de deur. Zijn jullie druk met Sinterklaas voorbereidingen? Ik heb aan een fijn design project gewerkt waar de basis een blauw grijze en neutraal kleurpalet was. En hoewel blauw niet altijd mijn directe voorkeur heeft, vind ik blauwgrijs tinten erg mooi. Ze geven rust en diepte. Dus ook op mijn pinterest board viel mijn oog op deze verschillende blauw en vergrijsde tinten. Een fijne combinatie, met toch wat stevigheid en kleur, maar ook lekker rustig.

Maar voor nu, Happy weekend!

Image sources: 1. Industrial home, photo by Andrea Papini for Elle Decoration // 2. Pattern by Minakani // 3. Foto van keuken detail  // 4. Still life by Leslie Grow

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder