Color Inspiration: zachte grijsgroenen

Colorinspiration

Color Inspiration: zachte grijsgroenen

Zachtgroene kleurinspiratie

Op de valreep van het weekend, en met de kerstvakantie voor de deur, sluit ik deze week af met een fijn en zacht grijsgroen en beige kleurpalet.

OCHER doet het lekker rustig aan de aankomende twee weken. We mixen onze tijd met wat projecten, kerstinkopen en een beetje aanrommelen. We gebruiken de tijd verder om nog even wat puntjes op de i te zetten van een paar mooie projecten waar we dit najaar aan hebben mogen werken. Ook hebben we de afgelopen week de moodboards gepresenteerd van een mooi nieuw rebranding project en leveren we voor het oudjaar nog 2 websites op, als kers op de taart van 2 branding projecten.

 

Have a lovely weekend!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder