Kleur-palet: bruin, grijs & roze

Colorinspiration

Kleur-palet: bruin, grijs & roze

Kleur-palet: beige, bruin, grijs en roze

Een nieuw begin, een nieuw jaar. En ik start deze maandag op met een nieuw kleur-palet. Er staan een paar hele mooie projecten op de planning aankomende maanden (Yeah!). Maar om het jaar geïnspireerd te beginnen, start ik deze eerste echte werkdag van 2016 op met fijne nieuwe kleurinspiratie. Een combinatie van een roestbruin tint die naar koperkleur neigt, samen met beige, een grijze kleur en een oudroze.  Een fijne combinatie, met toch wat rust, maar ook voldoende kleur. Fijne maandag!

Image sources: 1. photo by Marion Berrin // 2. Kaftan Dress by & Other Stories // 3. Interieur styling by Josefin Haag gezien op my unfinished home // 4. Cos accessories for autumn and winter

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder