Color inspiration : Blue Monday

Colorinspiration

Color inspiration : Blue Monday

Blue Monday kleurinspiratie

De meest deprimerende dag van het jaar vandaag? met een strak blauwe lucht, helder zonnetje, en krakende kou, dacht het niet. Daarom start ik deze week met een fijn zacht kleurpalet, met twee turquoise blauwe kleuren erin.

OCHER is het jaar knallend begonnen en ben echt reuze enthousiast over de mooie projecten waar ik aan werk aankomende weken en maanden. En om tussen alle drukte door te zorgen dat de creativiteit blijft stromen, blijf ik kleur-inspiratie verzamelen. Want elk branding project begint in de eerste fase met een moodboard en een eigen kleurpalet. Deze combi met blauw en aarde tinten is eigen en rustgevend.

Enjoy your Blue Monday!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder