PORTFOLIO UPDATE | In The Pudding Club

Studio OCHER

PORTFOLIO UPDATE | In The Pudding Club

Portfolio-update-ITPC-OCHER

 

OCHER is weer terug van vakantie en klaar voor mooie projecten en avonturen die op stapel staan. En om de mooie projecten waar we afgelopen maanden aan gewerkt hebben met jullie te delen. Met veel plezier hebben we aan de branding van In The Pudding Club gewerkt. In The Pudding Club is een maandelijkse zwangerschapsbox met mooie producten + relevante info, adviezen en inspiratie van zwangerschapsexperts. Maakt een feestje van je zwangerschap! En het goede nieuws is dat de website live is.

We zullen het project snel aan het portfolio toevoegen zodat jullie het design en alle branding elementen goed kunnen zien-> Bekijk het project hier. Of -> www.inthepuddingclub.com

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder