Vragen over merkstrategie en visual identity?

Studio OCHER

Vragen over merkstrategie en visual identity?

Workshop Meet The Blogger

Volgende week zaterdag verzorgt OCHER een workshop op de internationale blogconferentie Meet The Blogger. Hebben we heel veel zin in.  In een klein uur gaan we zoveel mogelijk kennis en tips delen met bloggers over merkstrategie & visuals identity. Hoe bouw je als blogger aan je merk, hoe zorg je voor een consistente huisstijl in alle media? Dat zijn de type vragen waar we antwoord op gaan geven.

Welke vragen heb jij?

Nu zijn we eigenlijk heel nieuwsgierig, welke vragen over merkstrategie en visual identity heb jij? Wat heb je altijd al eens willen weten? Misschien is er een begrip dat je vaak hoort, maar niet helemaal je vingert op kan leggen wat het nu eigenlijk precies betekent. Of wil je weten welke stappen het strategie proces normaal verloopt. Of iets heel anders natuurlijk…. Wat wil jij altidj al weten over merkstrategie of over branding of huisstijl? Laat een reactie achter,  of stuer een mailtje. Vinden we leuk!

Kun je er niet bijzijn bij Meet The Blogger? Niet getreurd, ik zal aankomende maanden een blogreeks starten waarbij ik verschillende branding vragen ga beantwoorden.  Dus heb je een (algemene) branding vraag, wil je iets specifieks weten over merkstrategie of altijd als een willen weten wat een bepaald begrip zoals visual identity betekent? Let me know!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder