WALLPAPER 17 | all we need is love

Wallpaper

WALLPAPER 17 | all we need is love

Een nieuwe wallpaper staat voor je klaar. Omdat we graag aan eigen projecten werken, om de creative flow op gang te houden en nieuwe technieken uit te proberen. En eens vrij te kunnen werken zonder specifieke briefing. En omdat we zo visueel ingesteld zijn, en veel achter de computer zitten, willen we ook wel eens wat anders. Vandaar ontwerpen we voor ons eigen plezier wallpapers. Deze keer draait het om de liefde. Omdat we daar wel wat meer van willen zien, het de kern is waar het om draait in het leven, maar ook in werk. Omdat we graag met liefde werken. Dus vandaar verwerkt in deze wallpaper als kleine reminder.

wallpaper-love-ipad

 

Enjoy!

Download de wallapers hier: 2560×11440 (iMac formaat) | 1920 x 1200 (laptop formaat) | Ipad

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder