Workshop Branding & Visual Identity @Meettheblogger

Studio OCHER

Workshop Branding & Visual Identity @Meettheblogger

We zijn nog even aan het bijkomen van een leuke dag gisteren bij Meet The Blogger. We gaven een workshop Branding & Visual identity voor een zaal enthousiaste bloggers.

In een klein uur hebben we de basics van Branding & aandachtspunten van Visual Identity behandelt. Onderwerpen als: Wat is branding, hoe bouw je een merk, waar begin je? Wat zijn alle elementen van een visual identity, waar kun je op letten? Hoe bouw je een consistente merkervaring?

invulformat-mtbaRode draad in de presentatie was het invulformat, om echt actief na te denken en de eerste ideeën en inzichten over je eigen merk meteen vast te leggen.  Samenvattend een paar tip over branding:

 

branding-tipsOok bespraken we hoe creëer je nou een goed moodboard dat je kan helpen als visueel ankerpunt om keuzes te maken?

moodbobaord-mtbaEn als laatste een paar tips over visual identity:

visualidentity-tipsWas je bij de presentatie en wil je met het invulformat nogmaals zelf aan de slag? Je kunt het PDFje hier downloaden.

Wil je verder lezen? Dan hebben we nog wat leestips voor je:

boekentips-mtbaMocht je vragen hebben of inn een werksessie aan de slag willen met je merkstrategie of visual identity? We horen het graag.

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder