4 inspirerende TED talks voor creatieve ondernemers

Ondernemen en Motivatie

4 inspirerende TED talks voor creatieve ondernemers

De kerstvakantie staat voor de deur, een mooi moment voor reflectie en inspiratie

De aankomende dagen geven de meeste ondernemers zich lekker over aan de kerstvakantie, gezelligheid met familie en vrienden. Maar de dagen na kerst en voor Oud & Nieuw is een mooi moment voor zelfreflectie. Hoe was je afgelopen jaar, wat waren je mooiste momenten, prive en business wise?  Waar baal je van als je terugkijkt? Wat waren de hoogtepunten.

Daarnaast vind ik het een mooi moment voor ondernemers om te kijken wat je over jezelf hebt geleerd. En om dat proces een beetje op gang te brengen deel ik graag een paar inspirerende TED talks met je, die je aan het denken kunnen zetten.

Brian Little: Who are you, really? The puzzle of personality

Leuke talk die vooral ingaat op de verschillen tussen introverte en extroverte personen.

Jim Hemerling: 5 ways to lead in an era of constant change

Een talk over hoe je een leider kan zijn. In een constant veranderende wereld. In deze talk zijn de voorbeelden gericht op grotere organisaties, maar de 5 learnings en tips zijn voor iedereen van toepassing.

Adam Galinsky: How to speak up for yourself

Een talk over voor jezelf opkomen, wanneer ias dat nodig, of wanneer teveel? Hoe kun je je persoonlijke kracht vergroten? Adam Galinsky deelt zijn inzichten.

Tim Leberecht: 4 ways to build a human company in the age of machines

Tim Leberecht deelt vier principes en benadrukt de noodzaak van menselijkheid.

Let’s celebrate the ugly!

Ik hoop dat deze talks je wat inspiratie geven om tijd te nemen en over jezelf en je business na te denken. te reflecteren op afgelopen jaar en te inspireren voor de aankomende maanden.

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder