OCHER blikt terug op 2016

Studio OCHER

OCHER blikt terug op 2016

Terugkijken op het afgelopen jaar

Zo op de laatste dag van het jaar, ruim ik mijn kantoor op en kijk ik terug op een heel mooi jaar met geweldige projecten. Wat heeft OCHER dit jaar gedaan?

Merkstrategie

Verschillende merkstrategie sessies, waarbij we een=op-een met creatieve ondernemers kijken waar de merk of marketing uitdaging ligt om in (vaak 3) werksessies tot een oplossing en richting te komen.  Zo dankbaar voor de kans om een kijkje in de keuken te krijgen van deze ondernemers en hun merkstrategie aan te mogen scherpen.

Brand design

We hebben heel veel mooie design projecten gedaan voor gedreven startende en gevestigde merken.Voor hen een merkdesign te ontwikkelen dat relevant en onderscheidend is en passend is. Om zo strategieën en dromen om te zetten in een visueel verhaal. Een greep uit de mooie logo designs die we afgelopen jaar gecreëerd hebben:
logo-reel-2016

Web design

En we hebben veel mooie op-maat websites mogen ontwerpen en bouwen om zo de merkervaring nog verder door te vertalen naar een online beleving. En op dit gebied heeft OCHER zeker veranderingen doorgevoerd dit jaar. We leggen ons steeds meer toe op echte volledige op-maat WordPress sites, waarbij bijna alles mogelijk is. Maar vooral het design en de ideale klant centraal staat (en natuurlijk jouw verhaal als ondernemer).

 

Team OCHER

En om dit allemaal voor elkaar te krijgen is het team van OCHER afgelopen jaar ook uitgebreid. Zo versterkt Karienke het team met haar organisatiekracht. En is Dennis de vaste webbouwer die alle designs naadloos weet door te vertalen naar een geweldige op-maat WordPress theme.

 

OCHER kijkt terug op een heel mooi jaar. Laat 2017 maar komen, wij zijn er klaar voor! Jouw merk ook?

Carlotte

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder