Branddesign voor Rock Your World

Studio OCHER

Branddesign voor Rock Your World

Portfolio update Rock Your World

Eindelijk neem ik de tijd voor een portfolio update. De maanden voor mijn verlof heb ik aan meerdere mooie en hele toffe projecten gewerkt. Zoals hier het branddesign voor Rock Your World te zien is. Ik had eigenlijk besloten geen nieuwe projecten meer aan te nemen en het richting mijn verlof wat rustiger aan te doen, toen Hanneke contact met mij opnam met haar ideeën voor dit project. En ik kon geen nee zeggen. Een project en businessidee waar ik veel energie van kreeg! Selfcare, edelstenen en een stoere minimalistische stijl met een vleug bohemian en pit. What is not to love?

Verpakkingsontwerp

De branding staat, de eerste productlijn, inclusief de verschillende verpakkingen staan, en ook de eerste versie van de website is live. Time to celebrate. Neem vooral ook een kijkje op de site: https://www.rockyourworld.nl/ als je bijvoorbeeld een boost nodig hebt of wel wat hulp bij stress kunt gebruiken.

 

 

Webdesign

En een voorbeeld van het design van de homepage:

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder