Moodboard voor rebranding

Studio OCHER

Moodboard voor rebranding

Een rustig moodboard met warmte

Dit fijne groene moodboards traalt rust en warmte uit. Het is het vertrekpunt voor een rebranding. In het design moet vertrouwen, kracht, power, maar ook rust uitstralen. Het draait om balans tussen hoofd en hart. En daarom kozen we voor een combinatie van zachtere en rustige tinten en vormen, maar ook voldoende kracht (en krachtige kleuren en vormen).

Binnenkort updaten we je over de design richting.

 

Download gratis de rebranding checklist

Twijfel jij of het tijd is voor een rebranding? We got you! Daar komen ook nogal wat afwegingen bij kijken, en bij branding en rebranding is niets zo belangrijk als timing. Daarom hebben we speciaal de rebranding checklist gecreërd.
Download dan nu gratis de rebranding checklist -
and let's find out!

Lees verder