Creativiteit, inspiratie en frustratie

Ondernemen en Motivatie

Creativiteit, inspiratie en frustratie

Creativiteit en ondernemerschap

Creativiteit is voor mij en ook voor veel ondernemers waar ik mee werk een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. En ook van de voldoening die je uit je werk haalt. Maar creativiteit is ook een moeilijk onderwerp. Want hoe werkt het nou precies? En waarom komen de goede ideeën de ene dag als vanzelf en op andere dagen kost het zoveel moeite? Ik lees daar graag over, met name om wat inzicht te krijgen in hoe het komt dat het soms zo moeiteloos gaat en waarom op andere momenten goede ideeën creëren gewoon heel hard werken is.

Ik lees graag over creativiteit, om zo wat meer inzicht te krijgen en misschien wat meer grip en begrip. Momenteel lees ik Big Magic van Elizabeth Gilbert. Een heerlijk boek over creativiteit.  En dat bracht me op het idee om deze inspirerende talk van haar over creativiteit met jullie te delen.

Inspirerende TED talk over creativiteit

Direct inspiratie en een peptalk over creativiteit? Bekijk dan deze TED talk van Elizabeth Gilbert.

 

Don’t be afraid.

Happy weekend!

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder