Studio Update

Studio OCHER

Studio Update

Nieuwe website en plannen voor 2019

Voor 2019 staan al weer hele mooie projecten op de planning! En de launch van deze nieuwe website is een geweldig moment om het jaar zo mee te beginnen. Naast de nieuwe stijl voor studio OCHER (ik noem het geen rebranding, maar eerder aanscherping, de doelgroep en insteek blijft hetzelfde, maar de studio groeit) staan er hele mooie projecten op stapel voor dit jaar. Deze maand gaan een paar website lives voor mooie projecten.

Nieuwe studio hartje Haarlem

Eind vorige jaar zijn we verhuisd van hartje Amsterdam, naar hartje Haarlem. Hier in hartje Haarlem, met uitzicht op de St. Bavo kerk, hebben we een heerlijke werkplek gecreëerd. Volg Instagram of stories voor wat snapshots achter de schermen.

Illustratief project

Naast alle mooie projecten, zijn we ook gestart met een geweldig intern project, waar we binnenkort meer over zullen delen, maar het project omvat in ieder geval heel veel illustratie, symboliek en collage techniek. We just love it.

Hierbij alvast een voorproefje van enkele try outs voor de illustraties.

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder