OVER

OCHER is een branding en design studio. We zijn merkonderzoeker, merkstrateeg, conceptdenker en ontwerper. Door strategie met design te combineren, brengen we creatieve merken tot leven. We helpen creatieve ondernemers en ambitieuze merken hun authentieke verhaal te vertellen door een goede merkstrategie, een verfijnd merkdesign én een sprankelende website.

Studio OCHER

STRATEGISCHE BRANDING EN SLIM DESIGN VOOR
CREATIEVE MERKEN

OCHER is een creatieve design studio gevestigd in Haarlem, opgezet door Carlotte Mos in 2012. Als branders in hart en nieren, vinden we niets leuker dan vorm geven aan merken.

OCHER heeft de missie om creatieve ondernemers te helpen geweldige merken te creëren. We geloven dat een duidelijke merkstrategie helderheid creëert en je helpt om de juiste focus te hebben. Hiermee maak je de juiste beslissingen voor je merk en business. Met strategie als uitgangspunt kan een onderscheidend merkdesign je merk naar een hoger plan tillen en wordt de juiste boodschap verteld aan je ideale klanten.

Carlotte Mos

COMBINEER CREATIVITEIT EN STRATEGIE

Carlotte heeft altijd een passie voor marketing & design gehad. Met zowel een Master in Marketing (Specialisatie Branding) als een Master Fashion, Design & Strategy aan ARTEZ en jaren gewerkt te hebben in de Strategische Marketing en Innovatie, runt ze sinds 2012 studio OCHER en geniet zij optimaal van alle creatieve projecten die op haar pad komen.

Haarlem is sinds 2018 haar thuisbasis. Wanneer ze niet in haar studio aan het werk is, klanten adviseert, een workshop geeft of lesgeeft op Amfi, dan kun je haar vinden in een leuk koffiebarretje, dwalend door de stad, of lekker op haar wielrenfiets.

Team

Klein team met groot netwerk wanneer nodig.

Carlotte

creative director

Carlotte

Oprichter en eigenaar. Merkstrateeg en brand designer in hart en nieren. Vindt niets leuker dan vorm geven aan merken. Vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Karienke

projectmanager

Karienke

Stille kracht achter de schermen. Zorgt ervoor dat dingen geregeld worden.

Dennis

web developer

Dennis

Web developer alias webontwikkelaar. Zowel front- als backend wordpress developer en houdt de nieuwste technieken en snufjes nauwlettend in de gaten.

Karolien

designer

Karolien

Ondersteunt en springt bij waar nodig. Ervaren alround brand- en webdesigner.