Claire’s world

Een uniek merkdesign en website

Claire was klaar voor een volgende stap. Bouwen aan haar eigen merk en platform. Volledig vanuit eigenheid en haar eigen kleuren. We ontwikkelden het Brand Design voor deze creatieve ondernemer. En met een voorliefde voor minimalistische vormgeving & storytelling voerden we het design door in verschillende symbolen die elk staan voor een uitgangspunt of unieke term die Claire gebruikt om haar inzichten en kennis te delen.

Op maat website

Eigenheid was ook het vertrekpunt voor het webdesign. Waarin we in het design unieke elementen hebben gekozen, die zo nog meer de onderscheidende sterkten benadrukken. Het webdesign biedt een mooie basis voor de blogs, verhalen en ook de (online) courses die Claire biedt.

Breed palet aan brand design elementen

Het brand design is ontwikkeld vanuit het vertrekpunt dat het voldoende vrijheid moet bieden om breed (op een breed scala aan communicatie middelen) toe te passen. De getekende symbolen, patroon, kleurpalet en typografie helpen hierbij. Inmiddels is het brand design toegepast op social media uitingen, canvas tassen, postcards, ebook en er zijn nog verschillende middelen in ontwikkeling. Allemaal op basis van het unieke Brand Design.