WERK MET OCHER

Design gaat niet alleen over hoe het er uitziet. Maar draait om welk gevoel het je doelgroep geeft. Branding is ons startpunt. Dat is waarom we niet zomaar een los logo of website ontwerpen. We bouwen complete merken. We werken met opdrachtgevers om de kern van hun merkstrategie te bepalen, nemen dat als vertrekpunt voor het design proces en ontwerpen zo volledige merkervaringen.

Hoe kunnen we
je helpen?

1. Merkstrategie
Want een sterk merk bouw je alleen met een goed fundament en de juiste keuzes

2. Brand design
Want het oog wil ook wat en onderscheidend design geeft je business de juiste boost

3. Art direction
Een uitgebreide photoshoot of communicatiedesign?

4. Webdesign
Want online is vaak je belangrijkste visitekaartje

Waarom samenwerken
met OCHER?

BRANDING IS ONS DNA.

We zijn merkonderzoeker, merkstrateeg, conceptdenker en ontwerper in een. Door strategie met design te combineren, brengen we lifestyle merken tot leven. We helpen je graag je authentieke verhaal te vertellen door een goede merkstrategie, een verfijnd merkdesign én een sprankelende website.

ZIJN WE EEN MATCH?

OCHER werkt graag met ondernemers die hun hart volgen. Doen wat ze het allerliefste doen. Met tomeloze energie en inzet. Merken die onderscheidende keuzes maken. En die betekenis hebben voor anderen. Ondernemers die kleur bekennen en van de gebaande paden durven te gaan. Het belang van goed design inzien en graag nieuwe mogelijkheden verkennen.