WEBDESIGN

Een website is een online visitekaartje, of zelfs meer dan dat.
Het doel is dan ook je branding online consistent doorvertalen.
Zo creëren we een website die écht bij je past

Volledig op maat
WordPress websites

Altijd met branding als vertrekpunt

Een goede website vertaalt je branddesign consistent door in een web-ervaring. OCHER is geen standaard webdesigner. We creëren alleen websites als onderdeel van een totaal brandingtraject. Met het ontwikkelde branddesign als basis geven we vorm aan minimalistische en volledige op-maat websites. Een goede website is geen opsomming van technische snufjes, maar vertelt je authentieke merkverhaal. Jouw boodschap en je klanten staan centraal. Samen met onze developer bouwen we vervolgens deze volledig custom wordpress website.

Onze aanpak

Branding & webdesign

1. BRANDING & WEBDESIGN
We ontwerpen alleen websites voor merken waar we ook het branddesign creëren, om zo het volledige concept neer te kunnen zetten.

2. volledig op maat
Geen merk en ondernemer is hetzelfde, vandaar dat we volledig opmaat ontwerpen en bouwen (dus niet op basis van templates). Bijna alles is mogelijk

3. WordPress als basis
We bouwen met wordpress als basis. wat ons betreft nog steeds de meest volledige en

4. ONTWERP EN BOUWEN
We ontwerpen niet alleen je volledig unieke website, maar ontwikkelen deze samen met onze vaste developer voor je.

Webdesign mogelijkheden

1

DOORLOOPTIJD 12 weken

Branddesign start + custom website van 3 – 4 pagina’s

OCHER ontwikkelt het Brand Design voor je merk . Met dit als basis wordt er met oog voor detail een sprankelende, minimalistische website ontworpen en gebouwd van 3 tot maximaal 4 pagina’s.

2

DOORLOOPTIJD 12 weken

Branddesign start + custom website van 5 – 7 pagina’s

Op basis van het ontwikkelde Brand Design ontwerpen en bouwen we een volledig op maat website voor je van 5 -7 pagina’s.

3

DOORLOOPTIJD 12 weken

Branddesign start +
E-commerce website

Met het branddesign als basis wordt een complete e-commerce shop ontworpen en gebouwd. Prijs is afhankelijk van de functionaliteiten, hoeveelheid content en complexiteit van de webshop.

Let’s get started

“Carlotte weet exact wat ze doet. Ze vraagt goed door… Daar waar een tekstschrijver je precies kan raken met de juiste woorden, kan Carlotte dat op merk en visueel gebied, met het neerzetten van een compleet concept voor je bedrijf dat past als een jas.”

Nicole Offenberg

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN, MET METEEN HET ANTWOORD.

  • Ik heb al een logo. Kan ik ook alleen een website laten maken?

    Nee helaas. Dat past niet bij onze manier van werken. We zijn echte merkdenkers en maken alle keuzes voor het webdesign dan ook vanuit de merkstrategie en het brand design. Als we het merk niet in de vingers hebben, kunnen we geen uniek webdesign voor je ontwikkelen.
  • Hoe zit het met hosting?

    We geloven in vrijheid, de hosting regel je daarom zelf. We kunnen je wel een goede host adviseren. Goede hosting draagt namelijk enorm bij aan de veiligheid en snelheid van je website.
  • Waarom WordPress?

    Wordpress is het meest veelzijdige en complete open source platform dat er momenteel is. Het stelt ons in staat volledige opmaat website te bouwen.